Tiny house kant en klaar

Een tiny house die kant en klaar is: dat klinkt toch geweldig? Bij Wander Tiny House koop je een prachtige complete tiny house, van alle gemakken voorzien. Er zijn verschillende modellen om uit te kiezen en ze zijn indien gewenst aanpasbaar aan specifieke behoeften. Lees hier alles over de voordelen van een kant en klare tiny house en onze mogelijkheden. 

maatwerk tiny house

Redenen om een kant en klaar tiny house kopen

Waarom kiezen voor een kant en klare tiny house? Om te beginnen: gemak! Kies je ervoor om een kant en klaar tiny house te kopen, dan krijg je een complete tiny house – ingericht en wel. Je hoeft je hier dus geen zorgen over te maken en je hoeft er niets meer aan te doen. 

Wander Tiny House verzorgt niet alleen de aanschaf, maar ook het vervoer van je complete tiny house. Daarnaast is de aanschaf van een kant en klare tiny house een goede manier om snel een tiny house te bezitten. Het bouwen is al lang en breed voltooid, waardoor je veel tijd kunt besparen. Is er nood aan de man of wil je simpelweg snel een woning beschikbaar hebben, dan is een kant en klaar tiny house kopen iets voor jou!

Het is ook nog eens een manier om de wereld te ontdekken. Een tiny house dat kant en klaar is, is meestal te verrijden. Je hebt je huis altijd bij je en kunt van standplaats wisselen indien gewenst. Bovendien heeft een kant en klare tiny house weinig tot geen onderhoud nodig en houd je de kosten laag. Redenen genoeg om een kant en klaar tiny house te kopen.

Kant en klare tiny house van Wander Tiny House

Wander Tiny House biedt verschillende kant en klare tiny houses aan. We hebben een hoop modellen om uit te kiezen. Kom ons prachtige showmodel Archipel bekijken in de showroom (op afspraak), zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Daarnaast kunnen we onze andere modellen met je bespreken en alle mogelijkheden met betrekking tot een kant en klare tiny house bespreken. We hebben voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een klassiek uiterlijk van hout of een hypermoderne pod. 

Een tiny house dat kant en klaar is, kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Natuurlijk kun je het huisje als permanente woning gebruiken, maar ook als vakantieverblijf, als kantoor in de tuin of als zorgwoning. Bovendien is het mogelijk om een kant en klare tiny house te gebruiken voor de zakelijke markt. Denk aan recreatie, als effectieve woonoplossing binnen de gemeente of voor zorginstellingen. Hoe handig is het als je een complete tiny house kunt aanschaffen waar alles dat je nodig hebt al in zit!?

Een complete tiny house van Wander Tiny House is indien gewenst uit te breiden en aan te passen. We leveren namelijk ook maatwerk. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over een tiny house dat kant en klaar is en eventuele extra opties. 

Vragen over een tiny house kant en klaar? Neem contact op!

Ben jij er klaar voor om vrij te leven, met het oog op duurzaamheid en lage woonkosten, of wil je een goede investering doen? Dat kan perfect door een kant en klaar tiny house te kopen. We helpen je graag op weg; neem zeker even contact op bij vragen over een complete tiny house, vergunning en wet-en regelgeving, of behoefte aan overige extra informatie. 

Laat je gegevens achter, dan nemen we contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Laat je gegevens achter, dan nemen we contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wander Tiny House Modellen

Bekijk hier onze verschillende modellen. Alle modellen zijn volledig aan te passen aan jouw wensen.

Nog even rustig alles nalezen? Vraag gratis de Wander Tiny House digitale brochure aan.

Brochure Tiny Houses van Wandertinyhouse downloaden

Nog even rustig alles nalezen? Vraag gratis de Wander Tiny House digitale brochure aan.

Brochure Tiny Houses van Wandertinyhouse downloaden
custom wander tiny house

Wander Tiny House Showroom

Heeswijk Dinther
Nederland
Bel: +316 5268 0324

Bezoek onze showroom op afspraak: