Maatwerk Tiny House

Creëer jouw eigen tiny house op maat

Steeds vaker wordt er gekozen voor een tiny house als woonoplossing, vakantieverblijf of extra ruimte in de tuin. Maar zoveel mensen, zoveel wensen! Wander tiny houses zijn kleine, energie-efficiënte woningen die kunnen worden geleverd op een trailer basis, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Ze zijn op allerlei manieren aan te passen naar de behoeften en wensen van de toekomstige eigenaar of gebruiker.

maatwerk tiny house

Onze tiny houses kunnen worden aangepast aan een breed scala aan stijlen, afmetingen en functies. Ze kunnen zelfs worden voorzien van luxe features zoals een groot hangnet voor twee personen, een keuken met luxe apparatuur en diverse oplossingen voor comfortabeler zitten, eten en slapen. Alle tiny houses kunnen worden aangepast met zonnepanelen en andere duurzame technologieën, waardoor je ze off-grid kunt gebruiken.

Het idee achter onze maatwerkoplossingen is dat geen twee personen dezelfde behoeften hebben. Ieder heeft andere wensen voor de inrichting en extra opties. Met jouw wensen als uitgangspunt, willen we perfect aansluiten op hoe jij je tiny house gaat gebruiken. Of dat nou is als permanente woning, als vakantieverblijf op een recreatiepark, in de achtertuin als kantoorruimte of als mantelzorgwoning. Ons doel is dat je helemaal tevreden bent over jouw tiny house!

Je perfecte Tiny House in vijf stappen

Stap 1: Wensengesprek

Neem eenvoudig contact met ons op en maak een afspraak. Dan nemen we ruim de tijd om naar je plannen, wensen en ideeën te luisteren. We brengen alles in kaart, voorzien je van onze adviezen en ervaringen en nemen het plan van aanpak met je door.

Stap 2: Ontwerpen op maat

Nadat we samen tot een plan zijn gekomen, gaan wij aan de slag met de eerste schetsen waarin we het bedachte plan voor jouw ideale tiny house tot leven laten komen. We leggen deze schetsen aan je voor zodat je hier reactie op kunt geven.

Stap 3: Tekeningen en offerte

Aan de hand van de schetsen en na het verwerken van jouw eerste opmerkingen, gaan we bouwtekeningen en een offerte voor jouw Wander Tiny House maken.

Stap 4: Definitieve bestelling

Heb je aanpassingen? Dat kan natuurlijk! Pas wanneer je helemaal tevreden bent volgt jouw akkoord op de tekeningen en offerte, dat is de definitieve bestelling.

Stap 5: Bouw en levering

De bouw van jouw Wander Tiny House gaat van start! We streven ernaar om binnen 12 weken vanaf het moment van bestellen jouw tiny house af-fabriek te leveren.

Laat je gegevens achter, dan nemen we contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Laat je gegevens achter, dan nemen we contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wander Tiny House Modellen

Bekijk hier onze verschillende modellen. Alle modellen zijn volledig aan te passen aan jouw wensen.

Nog even rustig alles nalezen? Vraag gratis de Wander Tiny House digitale brochure aan.

Brochure Tiny Houses van Wandertinyhouse downloaden

Nog even rustig alles nalezen? Vraag gratis de Wander Tiny House digitale brochure aan.

Brochure Tiny Houses van Wandertinyhouse downloaden
custom wander tiny house

Wander Tiny House Showroom

Heeswijk Dinther
Nederland
Bel: +316 5268 0324

Bezoek onze showroom op afspraak: