Modellen

Bekijk onze Wander Tiny House modellen

De kwalitatieve basis ligt er al met deze mooie modellen, we bespreken graag je verdere wensen en verwerken die tot jouw ideale tiny house. Of je nu houdt van rustiek hout, een strak en modern tiny house voorzien van alle gemakken, of meer een eigenzinnig karakter… Er is altijd wel een uitvoering die bij jou past. Laat je verrassen door hoe creatief we kunnen zijn met zo’n klein oppervlak. Zelfs de kleinste tiny houses voelen vaak ruim aan en hebben slimme opbergoplossingen en multifunctionele meubels. Je kunt ze in het echt bekijken in onze showroom. Beleef de vrijheid van een Wander Tiny House!

tinyhouse

Archipel

Aantal personen:2-6 personen
Afmetingen:8 x 2.55 x 4 meter
ca. 20,5 m2 | 4300 kg
 
Levertijd:9-12 weken
Prijs vanaf:€ 56.000,-
Exclusief btw en transport
Bekijk
tinyhouse

Fur

Aantal personen:2 tot 4 personen
Afmetingen:3.7 x 2.46 x 3.95 meter
ca. 9 m2 | 2200 kg
 
Levertijd:9-12 weken
Prijs vanaf:€ 29.750,-
Exclusief btw en transport
Bekijk
tinyhouse

Gjende

Ook grotere variant mogelijk!
Aantal personen:2-4 personen
Afmetingen:6.6 x 2.55 x 3.8 meter
ca. 17 m2 | 3500 kg
 
Levertijd:7-14 dagen
Prijs vanaf:€ 48.500,-
Exclusief btw en transport
Bekijk
tinyhouse

Kabinka

Voldoet aan het bouwbesluit
Aantal personen:2-6 personen
Afmetingen:M 23,3 m²/ L 26 m² / XL 28,5 m²
verkrijgbaar in diverse maten naar wens en kan met 1 meter verlengd of verkort worden.
 
Levertijd:9-12 weken
Prijs vanaf:Op aanvraag
Exclusief btw en transport
Bekijk
tinyhouse

Pebble – Cyber pod

Aantal personen:2-4 personen
Afmetingen:4.97 x 2.55 x 3,75 meter
ca. 10 m2
 
Levertijd:9-12 weken
Prijs vanaf:Op aanvraag
Exclusief btw en transport
Bekijk
tinyhouse

Pebble – pod

Aantal personen:2-4 personen
Afmetingen:4.97 x 2.55 x 3,75 meter
ca. 10 m2
 
Levertijd:9-12 weken
Prijs vanaf:Op aanvraag
Exclusief btw en transport
Bekijk

Nog even rustig alles nalezen? Vraag gratis de Wander Tiny House digitale brochure aan.

Brochure Tiny Houses van Wandertinyhouse downloaden

Algemene informatie

Investering

De investering voor een tiny house kan sterk variëren en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte, de materialen die gebruikt worden, de inrichting, en de installatie van de benodigde voorzieningen. We zijn transparant in onze prijzen en laten je zien waar de kosten van jouw tiny house zitten. Daarnaast moet je rekening houden met mogelijke kosten voor de grond, vergunningen, aansluitingen op nutsvoorzieningen, en het onderhoud van het tiny house. Voordeel is dat een tiny house vaak goedkoper is dan een reguliere woning of permanent vakantieverblijf, vooral op de lange termijn vanwege de lagere energiekosten en het onderhoud. Ook kan het off-grid leven bijdragen aan lagere lasten, omdat er geen maandelijkse kosten zijn voor bijvoorbeeld gas, water, en elektriciteit.

Mogelijkheden uitbreiding en maatwerk

Onze tiny houses kunnen worden aangepast aan een breed scala aan stijlen, afmetingen en functies. Ze kunnen zelfs worden voorzien van luxe features zoals een groot hangnet voor twee personen, een keuken met luxere apparatuur en diverse oplossingen voor comfortabeler zitten, eten en slapen. De meeste tiny houses kunnen worden aangepast met zonnepanelen en andere duurzame technologieën, waardoor ze off-grid en dus milieuvriendelijker zijn. Ons doel is dat je helemaal tevreden bent over jouw tiny house wanneer hij op zijn (voorlopige) eindbestemming staat!
Lees meer over onze maatwerk tiny houses

Vergunningen, wet- en regelgeving

De populariteit van tiny houses groeit als alternatieve vorm van huisvesting, maar de wet- en regelgeving verschilt per provincie, regio en gemeente in Nederland. Een tiny house moet voldoen aan het bestemmingsplan van de gemeente, het Bouwbesluit, en kan in veel gevallen een omgevingsvergunning nodig hebben. Grond is vereist voor het plaatsen van een tiny house en het kan zijn dat een woonvergunning nodig is in sommige gemeenten. Het is belangrijk om de lokale wet- en regelgeving te onderzoeken voordat je een tiny house aanschaft. We helpen je hier graag bij!
Neem contact met ons op

Duurzaamheid

Een tiny house is een duurzame woonvorm, mede door de compacte en efficiënte bouw en de mogelijkheid om off-grid te leven. Off-grid betekent dat het gebouw geen aansluiting heeft op de reguliere nutsvoorzieningen, maar gebruik maakt van alternatieve, duurzame energiebronnen en regenwatersystemen. De duurzaamheid van een tiny house wordt bevorderd door milieuvriendelijk materiaalgebruik, energiezuinigheid, waterbesparing, mobiliteit en minimalisme.
Lees meer over de duurzaamheid van een tiny house

Locatie

Bij het zoeken naar een geschikte locatie voor een tiny house is het belangrijk om rekening te houden met de geldende wet- en regelgeving en de voorzieningen in de omgeving. Het is raadzaam om vooraf goed onderzoek te doen en advies in te winnen bij de gemeente of deskundigen op het gebied van tiny houses. Wij adviseren je hier graag bij!