Over Ons

De vrijheid hebben om te gaan en staan waar je wilt.

Maak kennis met Wander Tiny House

‘Wander’ is ronddwalen en niet weten waar je terechtkomt. De vrijheid hebben om te gaan en staan waar je wilt. Buiten zijn. Dat is wat Wander Tiny House mogelijk maakt met haar compleet ingerichte, hoge kwaliteit tiny houses.

Uit wens om duurzamer te leven. Dichter bij de natuur te zijn. Als aanvulling op je woning of uit pure noodzaak. Een verblijf, of het nu voor recreatie of wonen is, hoeft echt niet groot te zijn. Omdat een Wander Tiny House efficiënt is ingericht, heb je alles wat je écht nodig hebt bij de hand. De beperkte ruimte voor materiële zaken geeft rust. Breng het leven naar buiten, zodat je toch alle ruimte ervaart. De voordelen van een tiny house zijn eindeloos.

Wander Tiny House levert instapklare tiny houses in diverse modellen en prijsklassen met luxe uitbreidingsopties. Door onze maatwerk mogelijkheden en creatieve ideeën komen we samen tot jouw ideale tiny house. Direct en duurzaam in gebruik te nemen voor recreatie, (tijdelijke) bewoning, extra ruimte bij je huis of zelfs als kantoor!

Grote dromen om klein te leven

Wander Tiny House is gevestigd in het Brabantse Heeswijk-Dinther. De oprichters hebben samen veel gereisd, met name met hun camper door heel Europa en kwamen onderweg allerlei verschillende soorten accommodaties tegen.

Steeds vaker op deze reizen kwamen zij tiny houses tegen en leerden zo de charmes en voordelen van het leven op een klein aantal vierkante meters kennen. Met beiden jarenlange ervaring in de bouw hebben zij een scherp oog voor de criteria waar een tiny house aan moet voldoen. Bovendien lopen zij over van creatieve ideeën, hoe je een tiny house ook op andere manieren kunt inzetten. Niet alleen om in te wonen of te recreëren, maar ook om een tiny house te gebruiken als verlengde van een woning, of voor bedrijfsdoeleinden.Voor hen zit de passie hem in het actief meedenken, het proces begeleiden naar het volledig op maat maken van de tiny house naar wens van de gebruiker. Van je eerste ideeën tot de plaatsing van de tiny house op locatie, zij nemen je aan de hand mee in alle stappen tot je helemaal gelukkig bent met het eindresultaat!

Zodoende zijn zij op zoek gegaan naar goede, betrouwbare leveranciers van tiny houses. Om zo het beste naar Nederland te kunnen halen, voor gebruik op recreatieparken maar ook als permanente woonruimte. Tiny houses van Wander Tiny House zijn volledig op maat aan te passen, helemaal naar jouw droomwens. Uiteraard voldoen de Wander tiny houses aan de strengste kwaliteitseisen, waardoor je gegarandeerd zonder omkijken jarenlang plezier hebt van jouw comfortabele woning.

“Waar wij naar op zoek zijn in tiny houses is zowel simpel als gecompliceerd. Eerst bekijken we de basics, zoals het slaapvertrek, de keuken, doucheruimte etc. Daarna kijken we naar de magie, de kleine dingen die het leven in een tiny house juist zo speciaal maken. Van de meest basis uitvoering van een tiny house tot een luxe uitvoering met volledige opties en zelfs alle maatwerk aanpassingen die er mogelijk zijn, we maken er een bijzondere beleving van.”

wander tiny house plant bomen

“We doen ons kleine beetje om mee te helpen aan een betere planeet. We planten daarom een boom voor iedere tiny house die we verkopen. We doen ons best om ons zakendoen CO-2 neutraal te maken voordat het 2030 is, maar we weten dat er nog veel meer gedaan moet worden. We gebruiken partnerschappen en geven handvaten om onze leveranciers en klanten te bewegen om zo duurzaam mogelijk te bouwen, reizen en opereren.”

prijs tiny house

Showroom

In onze showroom in Heeswijk-Dinther ontvangen we je graag op zijn Brabants onder het genot van een bakje koffie of thee. Hier kun je op je gemak onze tiny houses van buiten en van binnen bekijken. Ondertussen kun je al je vragen op ons loslaten en voorzien we je van adviezen en tips.

duurzaam

Maatwerk

Onze modellen kunnen van standaard tot full-option uitgebreid worden. Wil je semi- of volledig off-grid wonen? Zoek je kantoor- of game-ruimte bij je huis? Of wil je er een mobiele winkel van maken? Alles kan bij Wander Tiny House. We leveren maatwerk, zodat je creatief kunt zijn in het ontwerpen van de beste tiny house voor jou. Lees meer over onze maatwerk Tiny houses.

compact

Premium kwaliteit

Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen waardoor je verzekerd bent van een duurzaam, onderhoudsvrij en toekomstbestendig verblijf. Ook alle apparatuur in jouw Wander Tiny House is betrouwbaar en robuust, zodat je er geen omkijken naar hebt en zorgeloos langdurig gebruik kunt maken van je tiny house.

prijs tiny house

Flexibel budget

In ons standaard assortiment vind je verschillende tiny house modellen in 2- tot 6-persoons uitvoering, met elk een eigen uitstraling. Je kiest zelf de uitbreidingsopties of zelfs maatwerk. Zo kom je tot een prijskaartje dat binnen jouw budget past.

prijs tiny house

Persoonlijke service

We’re in this together! Waarom? Omdat wij niet lekker slapen als jij dat niet ook doet. We zijn pas klaar als jouw Wander Tiny House 100% naar je zin is. Het uitdenken van jouw ideale tiny house doen we samen. Met onze creatieve ideeën en ervaringen kunnen we je op alle vlakken adviseren, tot en met hulp bij het verkrijgen van een vergunning. Van het eerste contact tot na levering van jouw Wander Tiny House, wij zijn erbij en denken met je mee.

Laat je gegevens achter, dan nemen we contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Laat je gegevens achter, dan nemen we contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wander Tiny House Modellen

Bekijk hier onze verschillende modellen. Alle modellen zijn volledig aan te passen aan jouw wensen.

Nog even rustig alles nalezen? Vraag gratis de Wander Tiny House digitale brochure aan.

Brochure Tiny Houses van Wandertinyhouse downloaden

Nog even rustig alles nalezen? Vraag gratis de Wander Tiny House digitale brochure aan.

Brochure Tiny Houses van Wandertinyhouse downloaden
custom wander tiny house

Wander Tiny House Showroom

Heeswijk Dinther
Nederland
Bel: +316 5268 0324

Bezoek onze showroom op afspraak: