Zakelijk

Tiny houses voor de zakelijke markt

Wander Tiny House levert tiny houses niet alleen als particuliere woonoplossing, maar zeker ook voor de zakelijke markt. Tiny houses worden veelvuldig ingezet op vakantie- en recreatieparken. Met de huidige uitdagingen op de woningmarkt kunnen wij van enorme toegevoegde waarde zijn voor onder andere gemeenten en zorginstellingen. Ongeacht of je één tiny house zoekt, of juist een grootschalig project aangaat, wij staan je graag bij met onze jarenlange ervaring in de bouwwereld. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Recreatie

We hebben veel kennis op het gebied van inzetten van tiny houses voor recreatief gebruik. Vakantieparken groot en klein maken steeds meer gebruik van tiny houses, omdat ze stevig zijn, gemakkelijk te verplaatsen en eventueel op te slaan tijdens het laagseizoen. Een tiny house kan worden geleverd met of zonder trailer. En niet te vergeten, ze zien er natuurlijk prachtig uit! Daarom zijn ze ook perfect te gebruiken als verblijf voor een bed and breakfast. Tiny houses zorgen ervoor dat gasten worden voorzien van alle gemakken en zich helemaal thuis voelen in de korte tijd dat ze in de tiny house verblijven. We weten hoe tiny houses het beste geplaatst kunnen worden en wat er komt kijken bij een grootschalige realisatie van een recreatiemogelijkheid. Daarnaast staan we ook graag klaar om mee te denken met de inrichting voor gebruik van een tiny house. Of we nemen het helemaal uit handen, dat kan ook!

recreatie

Er zijn allerlei bijkomende voordelen bij het plaatsen van tiny houses op een vakantiepark.

prijs tiny house

Betaalbaarheid

Tiny houses zijn goedkoper in aanschaf dan traditionele vakantiehuizen. Ze zijn stevig gebouwd en gaan daarom voor lange tijd mee. Een tiny house is gemakkelijk schoon te maken, kan daarom na iedere wisseling van gasten weer snel in gebruik worden. Zodoende is de investering snel terugverdiend.
duurzaam

Duurzaamheid

Tiny houses zijn vaak gebouwd met duurzame materialen en zijn ontworpen om energie-efficiënt te zijn. Door te verblijven in een tiny house op een vakantiepark kunnen gasten genieten van een duurzame vakantie en bijdragen aan het verminderen van de CO2-uitstoot.

compact

Compact

Tiny houses zijn klein en compact, wat betekent dat ze minder ruimte innemen op het vakantiepark. Dit betekent dat er meer ruimte overblijft voor groen en natuur op het park. Daarnaast zijn ze eventueel gemakkelijk op te slaan in het laagseizoen.

prijs tiny house

Flexibiliteit

Tiny houses kunnen gemakkelijk verplaatst worden. Dit betekent dat het vakantiepark kan inspelen op veranderende behoeften van de gasten. Als bijvoorbeeld de vraag naar grotere of kleinere accommodaties verandert, kan de inrichting van het park gemakkelijk worden aangepast.

prijs tiny house

Unieke ervaring

Tiny houses bieden gasten een unieke vakantie-ervaring. Het verblijf in een tiny house is anders dan in een traditioneel vakantiehuisje en kan daarom een onvergetelijke herinnering creëren voor de gasten.

gemeente

Gemeenten

Tiny houses zijn kleine, compacte woningen die steeds populairder worden als duurzaam of tijdelijk alternatief voor traditionele huizen. Ze kunnen een effectieve oplossing zijn voor verschillende uitdagingen waar gemeenten mee te maken hebben, zoals het tekort aan betaalbare huisvesting, de stijgende kosten van levensonderhoud en de behoefte aan duurzame woonoplossingen.

De voordelen van tiny houses als woonoplossing binnen gemeenten:

prijs tiny house

Betaalbare huisvesting

Tiny houses kunnen een oplossing bieden voor het groeiende probleem van betaalbare huisvesting. Door het creëren van kleine, goedkope woningen kunnen gemeenten ervoor zorgen dat mensen met een beperkt budget toch een eigen huis kunnen hebben.
duurzaam

Duurzaamheid

Tiny houses zijn vaak gebouwd met duurzame materialen en zijn ontworpen om energie-efficiënt te zijn. Door tiny houses te promoten, kunnen gemeenten de duurzaamheid in de bouwsector bevorderen en de CO2-uitstoot verminderen.

prijs tiny house

Flexibiliteit

Tiny houses zijn vaak mobiel te leveren en kunnen daarom gemakkelijk verplaatst worden. Dit maakt ze ideaal voor tijdelijke huisvesting, bijvoorbeeld voor studenten, of voor mensen die tijdelijk elders moeten wonen vanwege werk.

Het is belangrijk voor gemeenten om te kijken naar hun eigen uitdagingen en doelen om te bepalen hoe tiny houses het beste ingezet kunnen worden. Door onze hulp en advies in te schakelen, kunnen gemeenten op een effectieve manier tiny houses inzetten als duurzame, betaalbare en flexibele woonoplossingen.

Zorginstellingen

Tiny houses kunnen op verschillende manieren worden ingezet in de zorg. Tiny Houses als zorgwoningen zijn een steeds populairder wordend concept. Door hun kleine formaat zijn ze gemakkelijk te plaatsen en kunnen ze een comfortabel thuis bieden aan ouderen die hulp nodig hebben. Onze tiny houses zijn voorzien van alle moderne gemakken zoals airconditioning, een volledig uitgeruste keuken en badkamer, en zelfs een terras indien gewenst. Bovendien zijn ze goed geïsoleerd en energiezuinig, waardoor ze een kosteneffectieve oplossing voor ouderen en hulpbehoevenden bieden. Ook bieden ze hulpbehoevenden de kans om deel te blijven nemen aan de maatschappij, omdat tiny houses vaak worden gebouwd in een kleine gemeenschap. Een tiny house is een geweldige manier om zorgvragers een comfortabel en betaalbaar thuis of verblijf te bieden.

zorginstelling
prijs tiny house

Tijdelijke huisvesting

Tiny houses kunnen worden gebruikt voor tijdelijke huisvesting van cliënten of personeel. Bijvoorbeeld bij een verbouwing of renovatie van de zorginstelling of als alternatief voor een tijdelijke opname in een ziekenhuis. Daarnaast is het een fijne oplossing voor familie die dicht bij een patiënt in de buurt wil overnachten.

duurzaam

Zelfstandig wonen

Tiny houses kunnen worden gebruikt voor zelfstandig wonen voor cliënten die meer zelfstandigheid willen of kunnen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om cliënten met een lichtere zorgvraag, maar ook om jongvolwassenen die begeleid wonen.

 

compact

Kleinschalige woonvormen

Tiny houses kunnen worden gebruikt voor kleinschalige woonvormen, bijvoorbeeld voor ouderen met een zware zorgvraag. In een tiny house kunnen enkele bewoners met elkaar wonen en gebruik maken van gezamenlijke faciliteiten en voorzieningen.

 

prijs tiny house

Dagbesteding

Tiny houses kunnen worden gebruikt als dagbesteding, bijvoorbeeld voor cliënten die graag creatief bezig zijn of graag klussen. In de tiny house kunnen activiteiten plaatsvinden die bijdragen aan het welzijn van de cliënten.

 

duurzaam

Therapie

Tiny houses kunnen worden gebruikt voor therapie, bijvoorbeeld voor cliënten met een angststoornis of fobie. Door de cliënt te laten wennen aan een kleinere en veiligere omgeving, kan de therapie effectiever zijn.

 

duurzaam

Mobiliteit

Tiny houses zijn vaak mobiel te leveren en kunnen gemakkelijk worden verplaatst. Dit maakt het mogelijk om zorg te bieden op verschillende locaties, bijvoorbeeld op festivals of evenementen.

 

Laat je gegevens achter, dan nemen we contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Laat je gegevens achter, dan nemen we contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wander Tiny House Modellen

Bekijk hier onze verschillende modellen. Alle modellen zijn volledig aan te passen aan jouw wensen.

Nog even rustig alles nalezen? Vraag gratis de Wander Tiny House digitale brochure aan.

Brochure Tiny Houses van Wandertinyhouse downloaden

Nog even rustig alles nalezen? Vraag gratis de Wander Tiny House digitale brochure aan.

Brochure Tiny Houses van Wandertinyhouse downloaden
custom wander tiny house

Wander Tiny House Showroom

Heeswijk Dinther
Nederland
Bel: +316 5268 0324

Bezoek onze showroom op afspraak: