Tiny vakantiehuis

Heb je altijd al gedroomd van je eigen vakantieverblijf? Met een tiny vakantiehuis wordt die droom werkelijkheid! Tegenwoordig kun je jouw eigen tiny house als recreatiewoning kopen, zelf gebruiken als vakantieverblijf of verhuren. Hoe dan ook, een tiny vakantiehuis is een zeer goede investering. Wander Tiny House weet alles van een tiny huis als vakantiehuis inzetten, voor jezelf of anderen. Lees er hier alles over of neem contact met ons op voor meer informatie. 

maatwerk tiny house

Tiny house recreatiewoning kopen

Een tiny house als recreatiewoning kopen kun je zowel particulier als zakelijk doen. Als particulier kun je door een tiny house als recreatiewoning te kopen genieten van je eigen vakantieverblijf. Je hoeft nooit meer een huisje te boeken via een externe partij en extra kosten te maken. Ook ben je door een tiny house als recreatiewoning te kopen niet afhankelijk van beschikbaarheid. Je kunt er naartoe gaan wanneer je wilt. 

 

Een tiny house als recreatiewoning kopen heeft verder als voordeel dat je een vakantieverblijf hebt dat volledig aan jouw eigen wensen en behoeften voldoet. Of je nu kiest voor een standaard model of maatwerk, je krijgt altijd een betaalbaar vakantiehuisje dat compact is ingericht, met het oog op rust en duurzaamheid. Door een tiny house als recreatiewoning te kopen ben je altijd dichtbij de natuur en kun je écht tot rust komen tijdens je vakantie.

Tiny vakantiehuis kopen als investering

Een tiny house kopen, dat kan ook met het oogpunt op de zakelijke markt. Zo kun je dus ook een tiny house recreatiewoning kopen als investering. Wander Tiny House weet alles over het inzetten van een tiny vakantiehuis op een recreatiepark. Vakantieparken maken steeds meer gebruik van deze vorm van recreatiewoningen. Dat heeft diverse redenen. Een tiny vakantiehuis is compact, compleet, van alle gemakken voorzien, heeft lage aanschafkosten, en weinig tot geen onderhoudskosten. Bovendien is een tiny vakantiehuis duurzaam en energie-efficiënt, waardoor het een aantrekkelijke investering is. Laten we niet vergeten te benoemen dat een tiny house als vakantiehuis er prachtig uitziet! Dat maakt een tiny vakantiehuis kopen niet alleen geschikt om te plaatsen in een recreatiepark, maar ook als bed en breakfast bij je eigen woning. 

Tiny vakantiehuis bij Wander Tiny House

Wander Tiny House weet alles van het inzetten van een tiny house als vakantiehuis, zowel particulier als zakelijk. Je kunt bij ons niet alleen terecht om je tiny vakantiehuis te kopen, maar ook voor informatie en advies over de regels en wetten in Nederland. Bovendien kunnen we je adviseren over alles dat komt kijken bij grootschalige projecten voor recreatieparken. Je kunt bij ons een tiny vakantiehuis kopen dat volledig is ingericht of kiezen voor ontwerp volledig op maat.

Als je een tiny house wilt kopen, dan kan deze met of zonder trailer worden geleverd. Een tiny vakantiehuis is makkelijk te verplaatsen. Hierdoor kun je hem in het laagseizoen opslaan, zodat deze in optimale staat blijft. 

Laat je gegevens achter, dan nemen we contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Laat je gegevens achter, dan nemen we contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vragen over een tiny huis als vakantiehuis? Neem contact op!

Wil je meer weten over een tiny vakantiehuis? Heb je vragen over wet- en regelgeving van een tiny house als recreatiewoning kopen en plaatsen? Laat het ons dan weten door contact op te nemen. We beantwoorden met plezier al je vragen en bespreken graag de mogelijkheden voor jouw tiny vakantiehuis. Wil je naar onze showroom? Bel dan eventjes van tevoren om een afspraak te maken, zo weten we zeker dat we je niet teleurstellen. 

Wander Tiny House Modellen

Bekijk hier onze verschillende modellen. Alle modellen zijn volledig aan te passen aan jouw wensen.

Nog even rustig alles nalezen? Vraag gratis de Wander Tiny House digitale brochure aan.

Brochure Tiny Houses van Wandertinyhouse downloaden

Nog even rustig alles nalezen? Vraag gratis de Wander Tiny House digitale brochure aan.

Brochure Tiny Houses van Wandertinyhouse downloaden
custom wander tiny house

Wander Tiny House Showroom

Heeswijk Dinther
Nederland
Bel: +316 5268 0324

Bezoek onze showroom op afspraak: